Půvabná muzikálová hvězda Petra Vojtková, známá například z Tarzana, Noci na Karlštejně či z nové adaptace Vlasů s podtitulem KvětiNOVÉ děti, sdílela na sociální síti se svými věrnými fanoušky a followery tu „nejkrásnější novinku letošního roku“. A tou není nic jiného nežli – miminko! „Budeme mít další úžasnou dušičku v rodině! Víc lásky! Víc legrace! Víc propojení! Víc vrásek a pytlů pod očima,“ jásala na Instagramu maminka malého Nathaniela, jenž přišel na svět v listopadu 2020.

Děťátko, na které se Petra tak těší, ovšem nečeká ona, ale její sestra Terezie Vraspírová (37). Fotky s těhotenským bříškem by ale mohly leckoho zmást – přestože je Terezie o dva roky starší nežli Petra, vypadají vedle sebe skoro jako dvojčata. A z toho, že se své ratolesti dočká až v pozdním věku, si podle všeho nic nedělá. „Vždycky jsme si se ségrou říkaly, že mladý maminky už nebudeme, no a co… Užijeme si to na max a oni s náma! Protože teď žijeme ten nejlepší čas!!!“ zdůraznila Petra.

Video
Video se připravuje ...

Roman Vojtek s rodinou pro časopis Maminka. Co o sobě prozradili? Videohub

Zároveň své sestře veřejně pogratulovala k těhotenství a dodala, že „ať už to bude kluk, nebo holka, už se s Náťou nemůžeme dočkááát a vzhlížíme nahoru. Milůváme vás nejvíc na celým všudeee,“ dodala poněkud záhadně. Jisté je však jedno – že ve svém bratránkovi bude mít malý Nathaniel velkého parťáka. Petřin manžel Roman Vojtek, známý herec, má sice z předchozího manželství dvě děti, syna Benedikta (7) a dceru Editu (12), jenže tam už je ten věkový rozdíl podstatně větší...

Fotogalerie
55 fotografií