Co nevidět porodí Eva Burešová své druhé dítko – jejímu synkovi Nathanielovi (5), jenž s maminkou účinkoval v klipu písně Malý princ, tak přibude mladší sourozenec. Otcem druhého potomka tmavovlasé krásky s širokým úsměvem je slavný šéfkuchař Přemek Forejt (35) – jenž zase se svou láskou vystupoval (a dokonce i zpíval) v epicky pojatém klipu písně Žena z oceli. Obrovské těhotenské bříško jí ale dává pořádně zabrat.

V instastories sdílela své selfíčko, na němž kráska, jíž se blíží termín porodu, vyčerpaně odpočívá v jakémsi obchodě s nábytkem, na sobě černobílé, volné šaty a tvář zkrabatělou smutným šklebem. Snímek pak opatřila hvězda seriálů ZOO a Slunečná popiskem: „Když chcete v posledních dnech ještě chodit do obchodu... Více sedím všude možně, než nakupuju,“ posteskla si. „Bolavým zádům, nohám, VŠEMU, zdar!“ 

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Eva Burešová už zná pohlaví miminka! Ale jméno je problém Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Horkem i kily nabranými během těhotenství byla vítězka bronzového místa v soutěži popularity Český slavík natolik zmožena, že se v popisku dopustila hrozné hrubky - slovo „bolavým“ napsala s měkkým i. Svou chybu si však uvědomila (anebo na ni byla upozorněna), jelikož písmenko nahradila tím správným a dodala: „A ještě k tomu bez mozku, že ani psát neumím...“ Jisté je však jedno – že aktivní život, na který byla ještě donedávna zvyklá, je už za současného stavu nad její síly.

Fotogalerie
70 fotografií