Nejen pachatelé se vracejí na místo činu. Podruhé ženatý Vojtek je tak šťastný, že se s manželkou, tanečnicí Petrou Vojtkovou (35), vrátili po třech letech na zámek Napajedla.

Brali se 13. července 2019 a za čtyři měsíce a 11 dnů se jim narodil syn Nathaniel. Třetí výročí svatby tak manželé Vojtkovi slavili ve třech. „Byl to krásný den. Teď i před třemi lety. Nikdy nezapomenu, jak jsi za mnou šla k oltáři. Krásná, andělská, moje... Takto tě vidím a vnímám denně,“ vyznal se romantik Roman své milované Petře.

„Miluju tě, děkuju, že můžu být s tebou, a těším se na desítky našich dalších výročí,“ uzavřel Vojtek své vyznání.

Další červencové svatby

Parťačka Karla Voříška (48) z Hlavních zpráv na Primě řekla »ano« taky v červenci. Zatímco loni Klára Doležalová ve velkém oslavila s manželem Miodragem Maksimovičem (68) porcelánovou svatbu, letos si připili na 21. výročí. „Volim te,“ říká moderátorka s láskou svému srbskému manželovi v jeho rodném jazyce. V překladu to neznamená nic menšího než miluji tě.

Frontman skupiny Kryštof Richard Krajčo (45) si pro třetí svatbu, s Karin Babinskou (48), zvolil konec července. Hned dvě sedmičky (7.7.) si vybrali pro manželský slib také zpěvák Milan Drobný (77) a jeho žena Dana (69), dnes Drobná.

Letos už neodolal šťastné sedmičce např. herec Vojta Kotek (34), který do toho praštil hned první červencový den. Následoval ho kolega Karel Zima (50) či prezident Herecké asociace Ondřej Kepka (52) s Janou Vrabcovou (29). A to je červenec teprve v polovině!

Video
Video se připravuje ...

Dvojnásobný táta Roman Vojtek: O dětech s druhou manželkou! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
54 fotografií