Podle lékařů se Tereza Brodská potýkala se zánětem plic, který provázely vysoké horečky. „9 dní horečky, třetí antibiotika, zánět plic a na ostatní výsledky čekám,“ vzkázala v průběhu nemoci herečka z postele. Vysoké horečky neklesaly ještě minimálně další dva dny. „Trvá to skoro jedenáct dní, pořád mám horečky a pořád se to nelepší, snad ta antibiotika zaberou,“ zoufala si Brodská v dalších dnech.

Antibiotika nakonec zabrala, horečky opadly a herečka si od lékaře odnesla lepší zprávy. Mohla opustit postel. „Tak začínáme! Nejsem tedy ještě vůbec v pohodě, ale už jsem to nemohla doma vydržet! Doufám, že už se to prostě zlomí. Pro ty, co pořád mudrujou, do práce jsem nastoupila po dohodě s lékařem! To, že se cítím na houby a jsem total slabá, je už sekundární věc,“ napsala na sociální síť Tereza s tím, že má za sebou zkoušky v Divadle Ungelt. „Tak já jdu zase do postele a zítra zase do divadla,“ dodala evidentně šťastná herečka. Je ráda, že už je z nejhoršího venku a může opět ven mezi lidi.

Video
Video se připravuje ...

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
54 fotografií