A jak bývá zvykem, slavní vynesli oblečení z jeho dílny. Ben překvapil barevnou košilí, která doslova zářila a k tomu kalhoty s batikou. Extravagantní model doplnil o desítky stříbrných šperků.

„Jsou moje vlastní a vozím si je ze svých cest. Jsem o pár kilo těžší, protože to jsou masivní kousky, ale každý je vzpomínkou na zemi, kde jsem byl,“ řekl Blesku Cristovao, který se zotavuje po druhé operaci ramene. „Vše se hojí, jak má, a na koncert v O2 aréně budu fit. Už trénuji, běhám a posiluji v parku a u toho zpívám svoje písničky, takže vypadám jako cvok,“ směje se exotický umělec.

Video
Video se připravuje ...

Jan Černý 

Jednu ze svých tří sukní vynesl vítěz SuperStar Adam Pavlovčin. „Sukně nosím moc rád, protože jsou pohodlné a sedí k mému stylu. Honza Černý přesně ví, co mi sedí, jeho modely mám moc rád,“ netají se slovenský zpěvák, který na Hradě nebyl sám. „Jsem tady se svým dobrým kamarádem, se kterým trávím dost času. Zatím bych to vztahem nenazýval, ale do budoucna to nevylučuji,“ vysvětlil Adam.

Své dokonale štíhlé tělo ukázala modelka Natálie Kotková. V podstatě pod třpytivou košilí měla jen pásek přes prsa. Dýdžej NobodyListen v tílku ukázal potetované ruce a doprovod mu dělala přítelkyně zpěvačka Anet X. O kousek dál postávala spisovatelka Radka Třeštíková, která si vyšla s režisérem Adamem Sedlákem. Od hlavy až k patě od Jana Černého byl oblečený Mirai.

Návrhář, jehož show reflektuje neustálou touhu lidské duše se vyvíjet a zkoumat vlastní božstvo, představil jen pánskou kolekci. Ale dle jeho slov je většina modelů unisex, takže i ženy mají šanci od něj něco vynést. Jan Černý kromě vlastní tvorby už rok připravuje novou kolekci oblečení sportovce na slavnostní defilé při zahájení olympijských her v Paříži. 

Fotogalerie
75 fotografií