Muzikant Janek Ledecký přišel sice sám, ale v hledišti seděl s manželkou Zuzanou. Ta se tradičně vyhýbala fotografům, a tak na představení přišla těsně před začátkem. U zpěváka stejně jako u jeho hitů Proklínám nebo Na ptáky jsme krátký platí rčení - stárne jako víno, tedy čím starší, tím lepší.

Janek vypadal v sametovém smokingu s motýlkem velmi elegantně a právem na sebe strhával pozornost. Po představení se ale na mejdanu nezdržel a se svou ženou odešel mezi prvními.

Video
Video se připravuje ...

Janek Ledecký (59) napsal dětské verše: Že by už chtěl být dědečkem? Markéta Reinischová

„Nemám slov, tohle se musí vidět. Neskutečná podívaná, respekt a úcta k řemeslu, spousta dřiny, talent každého jednotlivce tvořící dokonalý kolektiv. Moc gratuluju k velkolepé premiéře a vašemu splněnému snu,“ netajila nadšení z dokonalé show muzikálová zpěvačka Míša Tomešová (32), kterou doprovodila kolegyně a manželka zpěváka Jana Kříže (38) Marie (34).

Herečka Sabina Laurinová si večer užila se starší dcerou Valentýnou, kterou má s frontmanem kapely Kabát Josefem Vojtkem (58). Michaelu Dolinovou(59) nedoprovodil manžel Jan Sváček, ale manažer a dcera. Zpěvák Ladislav Korbel vyvedl novou přítelkyni, půvabnou zrzku.

Šedesátičlenný ansámbl předvedl v divadle Hybernia dokonalou show, která si na konci vysloužila potlesk vestoje. Kombinaci tance, zpěvu, akrobacie, úchvatných kostýmů a světel divákům připravila herečka a režisérka Nikol Prokešová. Mezi umělci je i několik známých tváří, jako je bývalá dětská hvězda Filip Antonio nebo zpěvačka Felicita Prokešová.

Fotogalerie
183 fotografií