Že se lidé na internetu snaží sehnat lechtivé fotografie a videa známých osobností, to asi není nic nového. V poslední době ale „koníček“ mezi Čechy zažívá úplný boom. A mnozí lidé s cizím erotickým materiálem neváhají ani obchodovat. 

Jak informoval web Antiyoutuber.cz, fotky a videa se šíří hlavně ve skupinách na Redditu nebo přes komunikační platformu Discord. V době umělé inteligence sice prakticky není možné ověřit, zda jsou všechny materiály pravé, minimálně některé z nich ale bohužel skutečně jsou. 

„Koukám, že mi ty prsa někdo dofouknul. Tato fotka je stará tak osm let,“ zhodnotila pro Antiyouuber například Eva Feuereislová, když se dozvěděla, že její nahé fotky kolují po internetu. V minulosti je prý mělo hned několik jejích bývalých partnerů, a tak je možné, že je prodal či zveřejnil některý z nich. 

„Informaci jsem už předala svému právníkovi,“ sdělila Feuereislová. Jaké ale budou další kroky, to zatím není jisté... „Právník mi odepsal, že je to dobrá reklama. Nebránila bych se ani focení pro Playboy,“ přiznala influencerka.

Mezi dalšími jsou například influencerky Lela Ceterová (33), Denisa Kouřilová alias Sugar Denny (20), Anastasija Chomičová alias Satnady (20), Anna Hamannová alias Kafuu (21) nebo Valérie Holáková alias Xholakys (24). „Vím o tom a myslím si, že je zbytečné proti tomu bojovat,“ rezignovala Holáková. 

Ačkoli je celá aféra značně nepříjemná, některé dámy se z ní – podobně jako Feuereislová – snaží alespoň něco vytěžit. „Nijak mě to nepoškozuje a naopak je to super reklama,“ tvrdí například Chomičová.

 

 

Video
Video se připravuje ...

Eva z VyVolených se mění v plastovou panenku. Teď chce „vytunit“ rodidla. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
87 fotografií