Rapperka Megan Jovon Ruth Peteová, známá jako Megan Thee Stallion začala s hudbou už jako teenagerka a dá se říci, že od té doby její kariéra strmě stoupá. V roce 2022 získala cenu pro nejlepší zpěvačku BET Awards a hned o rok později se stala držitelkou tří cen Grammy, a to v kategoriích nejlepší rap song, nejlepší rap vystoupení a nejlepší nováček.

Dá se říci, že rok 2019 byl pro ni zlomový, nejen proto, že získala svou první cenu, ale hlavně lidsky. Právě v tomto roce totiž zemřela její matka Holly Thomasová na nádor na mozku. Jako by to nestačilo, ve stejném měsíci zemřela i její babička.

Pravděpodobně smrt její matky ovlivnila i její životní rozhodování ohledně studia, získala totiž bakalářský titul v oboru zdravotnictví a také pomohla vybudovat zařízení pro asistované bydlení v jejím rodném městě Houstonu.

Mladá zpěvačka je kromě svého dobrého srdce proslulá i sexy křivkami, kterým dává vyniknout v nejrůznějších sexy modelech a roztodivných pózách. Mrkněte do galerie a posuďte sami.

Video
Video se připravuje ...

Focení v plavkách se zvrhlo! Smyslná Eva Decastelo předvedla sexy křivky! Facebook

Fotogalerie
96 fotografií