Natálie Bagárová se nedávno na sociálních sítích svěřila, že si zhruba před rokem touhle dobou procházela opravdu hodně těžkým obdobím. Dokonce prý nebyla daleko od toho, aby si sáhla na život! 

„Naštěstí jsem to období měla přibližně tři čtyři měsíce a strašně rychle jsem ty problémy začala řešit díky své rodině, kamarádům a díky tomu, že jsem ten problém nechtěla zanechat, ba naopak se z toho nějakým způsobem dostat,“ prozradila dnes s úlevou pro Expres.cz

Velkou pomoc našla v rodině.Tu největší oporu jsem měla u mamky, taťky a mého muže,“ prozradila. Starší Monika se Natálce snažila pomáhat, jak mohla, její možnosti byly ale kvůli péči o malou dceru Ruminku (3) v tu chvíli pochopitelně omezené. To jsou ti hlavní, o které jsem se opírala, ale sestra mi psala, sháněla mi různé doktory, kteří by mi mohli pomoct,“ dodala. 

Natálie doufá, že tím, že o své nemoci mluví veřejně, třeba otevře oči dalším lidem. „Udělala jsem nějaký krok a chtěla jsem tím lidi podpořit k tomu, aby to nenechali v sobě, šli s tím ven a řešili to, protože to řešení je jeden z prvních kroků, který musíte udělat, abyste se cítili líp,“ myslí si mladá hudebnice. 

Za problémy řady lidí podle ní stojí i nastavení dnešní společnosti. „Dnešní svět není v pořádku, je zahlcený negativními zprávami. Člověk to strašně rychle vstřebává a ne každý se s tím dokáže poprat. Zároveň to může být způsobeno něčím hlubším, třeba něčím, co má člověk hluboko od dětství a může to proniknout v moment, kdy se mu dostane nad rámec stresu,“ říká Natálka. Jak sama uvádí, léčba jí naštěstí zabrala a dnes už se cítí mnohem lépe. 

Potýkáte se s problémy?

Máte pocit, že se nic nedaří a už nemůžete dál? Nestyďte se požádat o pomoc.

Linka první psychické pomoci, nonstop a zdarma: 116 123

Linka bezpečí pro děti a mládež, nonstop a zdarma: 116 111

Video
Video se připravuje ...

Monika Bagárová s dcerou Ruminkou: Jak tráví rády čas? 

Fotogalerie
36 fotografií