Rány na hlavě vždy dost krvácí, takže si Felix nějakou dobu ani nestačil krev utírat. Nikdo jiný už ale naštěstí na mejdanu pro radost k úhoně nepřišel.

Barmanka měla pohotově po ruce správný prostředek z lékárny, tak mohl Slováček vodku hodit pro uklidnění raději do sebe.

Mejdan pro kamarády uspořádal v hudebním klubu v centru Prahy Čechoaustralan Petr Vítek. Už 26. srpna oslavil 77. narozeniny a zároven 59 let života v Austrálii. Podniká a vedle toho vozí naše umělce k protinožcům, kde organizuje koncerty pro krajany.

Petr Janda už byl u nás třikrát sám a třikrát s Olympikem. Vystoupili taky Karel Gott a Eva Pilarová a mnoho dalších. Na jaře přijede Xindl X,“ prozradil Aha! Petr, který chtěl ještě před odletem všechny pozdravit a udělat jim pěkný večer.

Na jevišti pak Felixe vystřídal Karel Vágner (81) s hity ze Semaforu a slávistickou hymnou, k níž napsal hudbu, a po něm i zpěváci Petr Janda (81), Karel Kahovec (76), Xindl X (44) a bavič Milan Pitkin (73). Ten zavzpomínal na svého oblíbence Waldemara Matušku (†76).

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček na pohřbu Vaša Patejdla: Potkal jsem málo tak úžasných lidí... Hana Höschlová

Fotogalerie
52 fotografií