Bitka mezi chlapci nastala na hodině tělocviku, kterou vedl nový profesor Eddie Rambousek v podání Jiřího Panznera. Za jedním z dvojčat Markem přišla spolužačka, aby ho nepřímo pozvala do kina – a on bez váhání souhlasil. To neuniklo všímavému bratrovi Matějovi, který je do Svatky platonicky zamilovaný, a hned si své dvojče kvůli spolužačce podal.

Pořádně ho naštvalo, že Marek kývl Svatce (Kristýna Hocková) na kino, i když po ní nijak zvlášť netouží. „Tak proč bys s ní chodil do kina, ty vole,“ zařval Matěj na Marka. Ten si to nenechal líbit a do svého bratra strčil. Jenže Matěj se praštil hlavou o železnou tyč a neštěstí bylo na světě. Marek mu rozsekl ret. Jejich strkanici bude muset vyřešit profesor Eddie už v pondělním díle od 18.30 na Nově.

Dvojčata v reálu

Jejich otec Vladimír Dlouhý zemřel, když byly synům necelé čtyři roky. Na tatínka si tedy příliš nepamatují. Až později sami přiznali, že slavného tátu poznali jen díky fotkám a příběhům, které jim maminka a herečka Petra Jungmannová a ostatní příbuzní vyprávěli. Každopádně po něm zdědili nejen podobu, ale jak se zdá, také herecký talent. 

Video
Video se připravuje ...

Mezi bratry a syny Vladimíra Dlouhého v seriálu Ulice dojde k potyčce kvůli spolužačce a poteče krev. TV Nova

Fotogalerie
35 fotografií