Monika Leová měla stanovený termín porodu, ale miminku se na svět nechtělo. Všemožnými radami se snažila porod vyvolat, až to před víkendem konečně klaplo a v podolské porodnici spatřil světlo světa chlapec Max. Rozhodně to nebyl žádný drobeček, jeho porodní váha byla 4710 gramů!

To dalo zabrat nejen modelce, ale i synovi. „Červené flíčky a tečky, co má Max v obličeji, nejsou pihy, ale petechie. Jsou to popraskané žilky, které se vytvoří po delším nebo namáhavém porodu. Měly by se vstřebat do tří až pěti dnů. Max je měl po celém těle, což už tak obvyklé není. Tak mu dělali testy, zda má dostatek krevních destiček, a vše měl v pořádku. Také má z porodu zlomenou klíční kost, ale to se prý miminkům hojí rychle a dobře,“ popsala Česká Miss Earth 2013, která s manželem Martinem Košínem vychovává dceru Miu (2,5).

Video
Video se připravuje ...

Monika Leová s manželem v Tatrách: Druhé miminko na cestě? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

„Já sama jsem byla první den po porodu hodně malátná a pokaždé, když jsem vstala, hrozně se mi motala hlava a zvonilo mi v uších. Teď už se zase cítím dobře a opět jen žasnu, jak se ženské tělo hojí,“ dodala Leová a ukázala vypouklé bříško. Sice ještě vypadá, jako by stále byla v jiném stavu, ale i to je běžné. Břicho postupně splaskne.

O Moniku se láskyplně stará manžel a celá rodina. Její tatínek, který je rodilý Vietnamec, neskutečně vyváří a své dceři denně posílá krabičky s jídlem.

Fotogalerie
71 fotografií