Modelka, Blesk Česká Miss Earth pro rok 2013 a příležitostná moderátorka Monika Leová se těší na další přírůstek do rodiny. Jak slavnostně oznámila na svém instagramu již před nějakou dobou, její dcerka Mia (2) se za čtyři měsíce bude radovat z mladšího sourozence. A to, zda to bude i tentokrát děvčátko, anebo pro změnu chlapeček, odhalila v online světě nyní.

„Šaty dělají pohlaví,“ vtipkovala na sociální síti u zajímavě pojatého videa. Černobílý obraz se během chvilky proměnil v barevný, což znamenalo, že se bezbarvé těhotenské šaty rozzářily jasně modrou barvou, a v ten okamžik bylo jasno - modelka bude mít doma páreček. „Bude to kluk,“ zdůraznila pro jistotu pod záběry šťastná Monika, aby zamezila možným spekulacím.

Video
Video se připravuje ...

Holky na víně: Monika Leová Videoredakce ženských titulů

Pod videem se to samozřejmě okamžitě začalo hemžit gratulacemi. Se svou troškou do mlýna přispěchala například Moničina kolegyně, modelka a moderátorka Gabriela Lašková (33), která v roce 2013 získala korunku Miss, či od Nikoly Buranské (31), co se honosí titulem Blesk České Miss Earth pro rok 2014. „Jupiiiii, brácha!!! To je boží!!“ jásala moderátorka Sandra Pospíšilová (37).

Přestože po prvním porodu, kdy dcerka Mia vážila čtyři kila, maminka trpěla jako zvíře a při odchodu z porodnice vykřikovala, že další dítko s manželem Martinem Košínem (37) raději už adoptují, aby to nemusela absolvovat znovu, již budoucí dvojnásobní rodiče vybírají jméno. Netajili se tím, že pro kluka by se jim líbila jména Max či Markus. Tak uvidíme, které si nakonec vyberou...

Fotogalerie
81 fotografií