Co nevidět se stane Monika Leová dvojnásobnou maminkou. K rozkošné dcerce Mie (2) přibude tentokrát syn. Jak to však vypadá, chlapečkovi, kterého nosí pod srdcem, se nějak nechce na svět... „Už mám několik dní po termínu,“ postěžovala si půvabná modelka s vietnamskými kořeny na sociální síti, kde pravidelně sdílí své postřehy ze života, vtipná videa mapující její druhé těhotenství... i placenou propagaci, jelikož i se svým mužem patří mezi obratné influencery.

Aby Monika porod trochu urychlila, dala na radu jedné své fanynky - společně se svým mužem Martinem, se kterým tvoří pár už více než 13 let, si divoce zatrsala na populární devadesátkovou písničku Lambada od skupiny Kaoma. „Já už se cítím jako u vymítače ďábla,“ vtipkovala ve stories, v němž natřásala svůj pupík.

Zda jí alespoň toto trošku pomůže, to se nejspíš uvidí. Ale je pravdou, že i první porod se jí spustil po veselém tanečku. Tehdy však Monika prohlašovala, že poté, co přirozeně přivedla na svět svou více než čtyřkilovou holčičku, už žádné další dítě rodit nechce.

Video
Video se připravuje ...

Holky na víně: Monika Leová Videoredakce ženských titulů

Ovšem člověk míní, Pánbůh mění - a tak se možná každou chvíli rozroste lidská populace o dalšího Le Košína. Pokud se tedy přenášený plod co nejdříve umoudří. Jak totiž modelka prozradila, ani takzvaný Hamiltonův hmat, což je speciální lékařský úkon prováděný v konečném stádiu těhotenství, jehož smyslem je vyvolání porodních kontrakcí, u ní prozatím nešel provést. A to dokonce už dvakrát! „Tak třeba zítra,“ doufá sympatická Monika. Nezbývá než jí držet palce...

Fotogalerie
79 fotografií