Krátce před porodem si modelka Monika Leová, Česká Miss Earth pro rok 2013, na sociální síti stěžovala, že během těhotenství nabrala dobrých 22 kilogramů. „Přibrala jsem o trošku víc než s Miou,“ stýskala si. A jak se pak ukázalo, i syn, kterého nosila pod srdcem, byl „o trošku“ těžší než prvorozené miminko. Zatímco Mia vážila 4,16 kilogramů a novopečení rodiče ji hned v porodnici přejmenovali na michelin podle baculatého loga známé firmy, syn měl hned 4,71 kilogramů!

„Ne, ta váha nebyla překlep,“ ujišťovala své příznivce na instagramu Monika s humorem sobě vlastním. „Nenechal se zahanbit ségrou a dal ji o 550 gramů. Ale byl to masakr,“ dodala a připojila video, na němž si novorozeného chlapečka tiskne se šťastným, i když trochu vyčerpaným úsměvem k hrudi.

Podle toho, co sdílela na sociální síti, začala rodit v noci - a ve 3:32 pořídila své poslední selfíčko, kdy byla ještě 2v1, v porodnici na Praze 4 Podolí. Klouček pak přišel na svět v pátek 8. 9. ve 12:12, což se oboje bude velice dobře pamatovat.

Video
Video se připravuje ...

Monika Leová v prosinci 2022: Druhé miminko na cestě?! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

A zajímá vás jméno? I to prozradila sympatická Monika prostřednictvím instastories. Klučina dostal křestní jméno - Max. Pyšní se také příjmením obou rodičů, je to tedy Max Le Košín. Jak se totiž ještě před jeho narozením nechali budoucí dvojnásobní rodiče slyšet, měli jasno v tom, že i jméno dítěte bude začínat na písmenko M - to aby dobře zapadl do rodiny, kde je maminka Monika, tatínek Martin a dcera Mia. Max se dostal do nejužšího výběru s tím, že je použitelný jak pro dívku, tak pro chlapce.

Fotogalerie
63 fotografií