Půvabná modelka Jitka Boho, která ještě pod svým dívčím příjmením Válková zvítězila v roce 2010 v soutěži Česká Miss, je od podzimu loňského roku dvojnásobnou maminkou. To k její dcerce Rosálii (7), kterou má se svým exmanželem, hudebníkem Lukášem Boho (38), přibyl syn Tadeáš, jehož si pořídila se svým současným partnerem, politikem Tomášem Hřebíkem (43).

Sociální sítě od té doby plní nádhernými, za srdce beroucími snímky, co jsou přímo reklamou na pohodové mateřství – však také Jitka nejednou uvedla, že bezproblémový Tedík je „milionové miminko“, které zvládlo i sedmihodinový let do Ománu, kde se v těchto dnech rodina nachází.

Přesto však mateřská dovolená, pokud se dá použít slovo dovolená, není pro Jitku zcela ideální, byť by to tak z fotek mohlo působit. Kráska, která by se ráda prosadila i jako zpěvačka (dokonce se přihlásila do první řady Česko Slovenské SuperStar, kde se probojovala až do semifinále), teď totiž prozradila, jak to má s kojením svého synáčka. „Je to krásný, ale… postupně už bych chtěla přes den kojení malinko omezit, třeba jen na ráno–poledne–večer,“ posteskla si u dojemného selfíčka s dítkem na hrudi.

Video
Video se připravuje ...

Dvojnásobná máma Jitka Boho: Přítel ještě nepřebaloval! Jsem přecitlivělá, přiznává modelka. Kisa Císařová

Prozatím je to však problém, jelikož malý Tedík žádné jiné tekutiny nechce. „Frekvence je, řekla bych, stejná – třeba i 7x denně a 3–4x v noci,“ vypočítávala Boho a zároveň prosila ostatní maminky o radu. Přestože s jídlem nemá klouček problém, vodu jí prý prozatím plive.

Jitka se samozřejmě dočkala celé řady komentářů, že je na omezení kojení ještě příliš brzy, ale je pravdou, že tohle je něco, o čem by si měla rozhodnout každá žena sama. Ostatní se potěší alespoň pohledem na krásné, téměř až intimní momenty mezi matkou a dítětem, které se podařilo modelce zachytit...

Fotogalerie
38 fotografií