Extrémní výzvy jsou pro některé jedince specifickým životním posláním a způsobem, jak testovat své fyzické a mentální schopnosti. Moderátor známý z CNN Prima News Petr Vágner je právě takovým člověkem. S neskonalou chutí do nových dobrodružství a hladem po adrenalinu se chystá na náročné závody v jedinečném prostředí – Himálajích.

Jeho odhodlání a disciplína jsou vidět nejen v jeho přípravě, ale i ve sdílených momentkách na sociálních sítích. Tam nyní nahrál fotografii zachycující jeho maximální fyzickou připravenost - Vágner se nově pyšní svalnatým, dokonale vyrýsovaným tělem! Snímek, na němž pózuje pouze v černých boxerkách, stručně doplnil slovy: „Mínus 14 kg dole! Myslím, že forma na závody do Himálají je ready!“

Video
Video se připravuje ...

Rozvedený Petr Vágner s partnerkou Silvií: Chystají se spolu na závody! Markéta Reinischová

Vágnera nyní čeká extrémní fyzická zátěž v podmínkách vysokohorského prostředí. Čeká ho jeden z nejtěžších závodů svého druhu na světě, co startuje již za pár dní, tedy 10. září. Běžci se během něj pohybují mimo jiné i ve čtyřtisícové výšce - a tam má prý mnoho Evropanů kvůli nedostatku kyslíku problém pořádně dýchat, natož běžet 42 kilometrů. I proto je třeba být připraven a mít natrénováno.

Aktuálně se Vágner se svou partnerkou Silvií chystá na odlet do indického Ladakhu, kde musí být kvůli aklimatizaci minimálně deset dní před závodem. A jak se mu podařilo shodit tolik kilogramů, to naznačila právě výše zmiňovaná Silvie u momentky Petra v trenýrkách. „Divím se, že jsi mi ty saláty nehodil na hlavu…“ žasla nad ním totiž.

Fotogalerie
57 fotografií