Jen co se Monika Absolonová vrátila se svými syny od moře z Kréty, sbalili batohy a vydali se do Krkonošských hor. Přidala se k nim i Vendula Pizingerová se synem Josífkem a další přátelé. A jelikož jsou lesy plné hub, holky neodolaly a šly také nějaké hledat. Jejich mise byla úspěšná. Našly jich hned několik.

„Ježiš, to bylo tak krásný. Krkonoše v létě. Děti si to moc užily a my taky! Jezdívali jsme v létě s mužem na Jizerku v této době a byly to nejkrásnější čundry a spaní venku,“ napsala Pizingerová k jejich víkendu.

Jak ona, tak Monika si domů vezly pěkné kousky. Monika si kromě jiných odvážela dva krásné a velké hřiby, Vendula jich měla plnou náruč.

Na houby do lesa se vypravila také Iva Kubelková s mladší dcerou Karolínou. Ta jen nevěřícně zírala na svou maminku, co to v lese vyvádí. Moderátorka totiž nelení a kroky na StarDance poctivě trénuje všude, kudy chodí. Tedy i na houbách. „Houbaření během tréninků na StarDance,“ okomentovala své taneční kreace Kubelková.

Největší zásobou hub se ale může pyšnit Tereza Ramba. „Tak já nevím, lide, tady je to šílený! Alert: Já nenašla žádnou houbu. Miluju houbaření, ale nikdy nic nenajdu. Nikdy. Naštěstí mám na to lidi!“ prozradila herečka tajemství plné bedny. Jen díky svým přátelům si večer může udělat pořádnou porci smaženice.

Video
Video se připravuje ...

7 pádů DNES: Tereza Ramba: Proč už se nestydí svléknout do filmu? FTV Prima

Fotogalerie
44 fotografií