Zpěvačka daný scénář připravovala ke svým 75. narozeninám v Lucerně. Oslava se ale kvůli covidu nekonala. Haničce Písničce to tehdy trhalo srdce. Byla moc nešťastná, ale lékaři byli neoblomní.

Zagorce sice tehdy přišel pod balkon zahrát »Happy Birthday« její oblíbený Boom!Band v čele s Jiřím Dvořákem (59), ale koncertu s ním se musela kvůli postcovidovým problémům vzdát.

Nyní si koncepci, kterou Hana Zagorová s láskou připravovala pro své příznivce, vypůjčil štáb, jenž poctu v areně připravuje. Zazní pochopitelně její největší hity v podání přátel ze showbyznysu a doprovázet je bude právě Boom!Band. 

Vdovec Štefan Margita (67) se zatím příprav nezúčastnil. „Nezlobte se, do šestadvacátého srpna nic neorganizuju, nemohu,“ sdělil deníku Aha! operní pěvec. Právě v ten den je bolestné výročí smrti jeho milované ženy.

Mohli by zazpívat

Podle informací deníku Aha! byli zatím osloveni např. zpěváci Petr Rezek (80), Standa Hložek (68), Petr Kotvald (64) a zpěvačky Monika Absolonová (46), Leona Machálková (56) či Marta Jandová (49).

 

Video
Video se připravuje ...

Koncert Štefan Margita a hosté v 02 aréně David Kundrát

Fotogalerie
55 fotografií