Poslední dny vůbec nevycházel z domu a pilně doma cvičil. „Je to moje první O2 arena a nebudu mít v hledišti ani Hanku, která mi vždycky všude držela palce,” svěřil se Blesku vdovec po Haně Zagorové (†75), od jejíž smrti uplynulo teprve šest měsíců. „Původně na koncertě měla vystoupit jako můj host, osud tomu chtěl ale jinak. A tak jsem koncert věnoval Haničce a rozhodl se, že celý blok bude patřit jenom jí,” vysvětloval Margita.

Jeho hosty nakonec byli Vojta Dyk (37) a Lucie Bílá (56). „S Lucií jsme si neustále volali a říkali si navzájem, jak doma zkoušíme Hančiny písničky,” prozradil Štefan, kterému se s Bílou do poslední chvíle podařilo utajit jejich společný duet Rybičko zlatá, přeju si.

„Jeden z nás začne píseň zpívat a nikoho nenapadne, že najednou se objeví ten druhý a přidá se. Moc se na to těším,” netajil se Margita před koncertem.

Na diváky koncertu však čeká ještě jedno obrovské překvapení. Užijí si totiž i zpěv Hany Zagorové, která se koncertu nedožila. Její vystoupení totiž bude alespoň promítnuto a Štefan Margita bude zpívat s ní. Pro TV Prima přiznal obavy z této chvíle, která pro něj bude obrovským náporem.

Vzhledem k jejich dlouholetému přátelství snad ani nikoho nepřekvapí, že mezi prvními, kdo se u největší české haly objevil, byla Lucie Borhyová s rodinou. Kdo další ze slavných si nenechal velkolepý koncert ujít, se podívejte v galerii.

Video
Video se připravuje ...

Vdovec po Zagorové (†75) Margita v slzách: Soška pro Haničku do nebe! Hana Hoschlová, Lukáš Červený

Fotogalerie
64 fotografií