Není tomu tak dávno, co rusovlasá hvězda seriálů Slunečná či Půlnoční zpověď řešila v osobním životě nelehké období. Jednu dobu žila se scenáristou Petrem Kolečkem (39), ale ten se jednoho dne sebral a vrátil se k expartnece Anetě Vignerové (35), a dokonce ji pojal za manželku.

Denisa se tehdy naplno vrhla do práce, snad částečně i proto, aby zapomněla. Věnovala se například dabingu, kde v nové Malé mořské víle namluvila ptáčka jménem Rudla. Samozřejmě se nevyhýbala ani práci v divadle, především zkoušela představení A je to venku! v Divadle Radka Brzobohatého, ale dál se objevovala i v již nazkoušených představeních.

V čele s muzikálem Biograf láska v Divadle Kalich. Jenže teď její zběsilé tempo zbrzdila nemoc. „Teda řeknu vám, nejsem žádnej měkkejš, ale tahle bezmoc...to je fakt k pláči!“ litovala se Denisa.

„Mám za sebou akupunkturu, tunu čínských bylin, inhalaci a taky obstřik,“ vysvětlovala herečka na instagramu a děkovala například i ORL na Karlově náměstí.

„Teď si dám jídlo, zvukovku (aha, haha...) a pak do 19.00 ticho. Držte palce,“ naznačovala zrzka, že problém je na hlasivkách. „Tak mě ten konec sezóny přece jen dostal. Hlas se trochu vrací, ale ten dnešní Biograf asi odšeptám, bohužel. Moje drahá alternace Miška Tomeška někde točí... tak držte palce,“ přiznala, že musela v tomto stavu i na jeviště.

„To jen ať vidíte, že ta naše práce neni vždycky tak rozjuchaná a že když jste jedničkáři jako já, úplně vás to občas zlomí,“ dodala Nesvačilová a do hashtagů ještě připsala: „Nebrečet na veřejnosti.“ Je jasné, že ji indispozice zlomila. Ostatně podobně na tom byla v době, kdy měl Biograf láska premiéru. Asi jí ty hity Hany Zagorové (†75) nejsou souzené... 

Video
Video se připravuje ...

Je to za mnou, už je to dobré, říká k rozchodu s Kolečkem Denisa Nesvačilová. Luboš Procházka, Elmer Carvalho

Fotogalerie
64 fotografií