Dalibor Janda (70), jenž právě mezi výše zmiňované zahrádkáře patří, se na sociální síti pochlubil svými pěstitelskými úspěchy. „Užívám si léto na zahrádce, pořád něco vymýšlíme a děláme, takže tady mám krásná rajčata, okurečky už také jedou, ještě mi akorát letos nejdou papriky, ale ukážu vám i melouny,“ popisoval s nadšením zpěvák, jenž pěstuje také bylinky, artyčok i papáju, a vše na zveřejněném videu svým příznivcům názorně předvedl. Prý že díky tomu, že Dalibor zpíval zelenině písničku Bílý karavan, narostla do gigantických rozměrů.

Velikost okurek, jimiž se však rocker a sexidol let osmdesátých pyšnil, však mnohé jeho fanoušky (či spíše hlavně fanynky) vybičovala k mnohem lechtivějším poznámkám, než jak je na jeho profilu zvykem. „Dalibor je tím známej, že u něj vše narostlo... Jaký pěstitel, taková úroda,“ naznačovali a u příspěvku s okurkou, kterou mnozí překřtili na Hurikána, sdíleli inkriminované momentky s detaily jeho džínsů. O interpretovi hitů Žít jako kaskadérKde jsi? či Pusť k milování rádio se totiž ví, že v kalhotách skrývá své poměrně velké vybavení. 

Video
Video se připravuje ...

Dalibor Janda na pohřbu Mekyho Žbirky: Byli jsme konkurenti, kteří se popichovali. Lukáš Červený

V porovnání s Daliborovými okurkami předvedl zpěvák Petr Kolář (56), hvězda muzikálů Tři mušketýři, Muž se železnou maskou či Kat Mydlář, podstatně menší... okurčičky. Samozřejmě při zavařování, při čem jiném. 

Na svém Instagramu se tak vyjevil jako sen každé ženy, co se umí otáčet v kuchyni. Navíc rozhodně při „přípravě na zimu“, jak záběry popsal, nelelkuje. Dočkal se celé řady „lajků“ a pochvalných slov i od kolegů z umělecké branže. Velikost zeleniny v jeho rukou byla trošku... nedostačující. Ačkoliv vedle Jandy to nejspíš nikoho nepřekvapí!
Fotogalerie
32 fotografií