Manželka filmového mafiána Radovana Krejčíře ze snímku Gangster Ka má ze dvou předchozích manželství tři syny - Adama, Kryštofa a Matyáše. Přičemž ten nejstarší Adam (16) ji už přerostl a navíc je velký fešák. 

Oba starší kluci už mají filmové zkušenosti z reklam, ale ani jeden nemá v plánu stát se hercem. Kryštofa zajímá stříhání videí a Adam je sportovec a po mně velký čtenář knížek, dokonce si vzájemně doporučujeme knihy a měníme, z čehož mám velkou radost,“ řekla Blesku Vlastina, která se svými kluky vyrazila na výstavu Šmoulové na brněnském Výstavišti. 

Video
Video se připravuje ...

Vlastina Svátková Markéta Reinischová

Letošní prázdniny jsou jiné než doposud, dva týdny jsem sama a dva týdny s kluky. Dohodla jsem se s jejich tatínky, že nebudu mít kluky celé prázdniny, protože musím pracovat a dělat i něco pro sebe. Poprvé jsem dva týdny bez dětí sama a pozoruji, jak to zvládám. Užívám si každý den a přijímám to, co přichází, a jsem překvapená, co všechno přijde. Předevčírem jsem se vrátila z Kodaně, kde jsem byla sama tři dny u kamarádky,“ usmívá se herečka, která stále randí s mladším hokejistou. 

My jsme si s partnerem dali svobodu a volnost. Nenutíme se trávit čas pořád spolu. V tento moment bych se potřetí nevdala, ale nechci říkat, že to je uzavřený. Takhle žiju svůj život, nechávám to otevřené a nikdy neříkám, že něco nebude,“ přiznala kráska. Svátková byla 7 let vdaná za režiséra Dana Svátka, s ním má starší kluky. 4 roky pak za filmového producenta Jiřího Kounického, s nímž má šestiletého syna Matyáše. 

Fotogalerie
37 fotografií