Iveta tráví prázdniny s dětmi cestováním po Česku. Navštěvují hrady, zámky a různá zajímavá místa. 

Jsme neustále v pohybu a musím říct, že to strašně utíká. Buď vyrážíme sami, nebo s přáteli, kteří také mají děti. Na výstavu Šmoulů jsme se opravdu těšili, protože já jsem na Šmoulech vyrostla, a dokonce mám schovanou sbírku postaviček, se kterými si teď hraje Anetka, a samozřejmě je má tady s sebou,“ přiznala Blesku moderátorka, která se už rok a půl rozvádí s manželem Jaroslavem. 

Není to jednoduché, ale věřím, že brzy uvidím světlo na konci tunelu. Mám pocit, že mě to posílilo a rozhodně nejsem hromádka neštěstí, kterou jsem na začátku byla. Naopak, bojuji a udělám vše, aby moje děti byly spokojené a nezanechalo to na nich následky. Jsem už na své váze a vlastně si ten nový stav užívám,“ usmívá se Vítová. 

Video
Video se připravuje ...

Dominika Mesarošová Markéta Reinischová

V podstatě od plotny si na výstavu odskočila Dominika Mesarošová (37) se synem Eliánem (4,5), protože v Brně bydlí. 

Eliánek si to užívá, je tady s dětmi a navíc je tady spoustu vyžití,“ smála se sexy kráska, která v úpletové podprsence ukázala vymakané bříško. „Hodně cvičím, od porodu jsem shodila 22 kilo a chci si to udržet,“ netají se Dominika. 

Své tři kluky Adama, Kryštofa a Matyáše na Šmouly do moravské metropole vyvezla herečka Vlastina Svátková (41). „Máme to po cestě na Myjavu, kde žijí moji rodiče, a syny tam nechávám, protože mě na Slovensku čeká natáčení seriálu,“ řekla Blesku půvabná Vlastina. 

Fotogalerie
36 fotografií