Křehká herečka Vlastina Svátková, která svým éterickým půvabem oslnila i zahraniční produkci a ta ji obsadila do bondovky Casino Royale, kde měla dokonce kratičkou scénu se samotným Danielem Craigem (55), umí na Instagramu pobavit svou až nečekanou upřímností. Jako jedna z mála tuzemských celebrit si totiž ve světě vší té internetové (a samozřejmě často úplně vylhané) dokonalosti ze sebe umí udělat legraci a jít, jak se říká, s kůží na trh.

Nejinak tomu bylo u v podstatě nevinného snímku, co se objevil v jejích instastories. Mnozí její příznivci si jistě hned všimli, že je něco na její tváři jinak – místo obvyklého úsměvu se na fotografii tvářila poněkud křečovitě a našpulená ústa budila dojem mnohem plnějších rtů. Nejednoho fanouška proto jistě hned napadlo, zda hvězda filmu Můj příběh náhodou nepodstoupila nějakou zkrášlující proceduru – a nenechala si je třeba vyplnit kyselinou hyaluronovou.

Video
Video se připravuje ...

Vlastina Svátková: Sebestředně nad sebou neuvažuju! Šárka Stejskal, Elmer Carvalho

Jak ale Vlastina sama prozradila, na vině byl jeden nepříjemný zdravotní neduh! „Jak já ty afty na horním rtu miluju. Na týden jsem taková... napíchaná,“ vtipkovala svérázně. Herečku podle všeho trápí tyto drobné, chronicky se vracející vřídky, co se dělají na měkkých částech ústní dutiny nebo na jazyku – a často bolestivě otečou. Jejich příčinou může být kousnutí do rtu či do tváře nebo poranění při čištění zubů, ale také třeba zvýšený stres...

Fotogalerie
38 fotografií