Herečka Petra Polnišová, kterou si čeští diváci jistě ihned vybaví v hořké komedii Známí neznámí či ve filmu Prvok, Šampón, Tečka a Karel, je pořádná tajnůstkářka. Tajně se totiž provdala za svého přítele, scenáristu a producenta Juraje Brocka. A co více - došlo k tomu již před půl rokem! Tento krok však nechtěla dlouho prozrazovat široké veřejnosti a na otázky ohledně svatby, které jí opakovaně pokládala slovenská média, vždy odpovídala záporně. Nyní však potvrdila, že to byla ve skutečnosti pravda. Navíc si změnila i příjmení na Brocková.

Pro herečku, jež aktuálně září v seriálu Dunaj, k vašim službám (vycházejícího ze stejného konceptu jako Zlatá labuť), je to již třetí manželství, neboť se v minulosti provdala za architekta Jaroslava Takáče (50). Později pak řekla své „ano“ i francouzskému střihači Matthieuovi Darrasovi. S Brockem tvoří pár posledních šest let. „Nejsme typy, které by všechno vykřikovaly do světa. Bylo to naše soukromé rozhodnutí,“ vysvětlila pro týdeník Plus 7 Dní, proč se s významným životním krokem nepochlubila dříve.

Video
Video se připravuje ...

Známí neznámí se perou s emotikony. CinemArt, idh

Spekulace o její tajné svatbě se rozjely poté, co Polnišová mimoděk nazvala v rozhovoru svého přítele manželem. To, že se potřetí stala vdanou paní, odhalila sama herečka i na sociální síti, kde sdílela selfíčko s Jurajem v objetí se stručným, ale všeříkajícím popiskem: „Můj manžel.“ Fotku navíc opatřila hashtagy „štěstí“, „láska“, „všechno“. Pod snímkem se to okamžitě začalo hemžit gratulacemi, například od moderátorky Adely Vinczeové (42), herečky Kristíny Tormové (40) či influencerky Evelyn Kramerové (32).

Fotogalerie
36 fotografií