Tereza Pergnerová rozhodně nepatří mezi lidi, kteří by se děj se co děj snažili zapudit jakékoli chmurné myšlenky. Naopak moc dobře ví, že bez nich to v životě nejde. 

„Dnes je mi krásně smutno. Nic se mi nepřihodilo, žádný reálný základ,“ svěřila se svým fanouškům o víkendu přes instagram. Moderátorka je známá svou upřímností, lakování věcí na růžovo zkrátka není její styl.

Na to, co se smutkem vlastně dělat, má svérázný a velmi jednoduchý recept: Vůbec nic! „Nechám to přesně tak, jak to je. Žádný zápas. Proč? Protože to k životu patří. Mám svoje smutky vlastně ráda,“ svěřila se.

V klidu si prožít i negativní emoce, to přitom není pro každého samozřejmost. To se silně projevilo i v diskuzi pod příspěvkem... Zatímco někteří by slova Pergnerové klidně podepsali, jiní to vnímali zcela odlišně.

Bolest duše je podle nich mnohem horší než ta fyzická, a tak se snaží se jí za každou cenu vyhnout. I na to ale měla Tereza jednoduchou odpověď: „Já smutek nevnímám jako bolest duše, ale jako její hlas.“

„Nemusíme se sebou rychle něco dělat, prostě to nechme být. Vlastně je to fajn – vědět, že cítím, prožívám, uvědomuji si,“ má jasno moderátorka.

Video
Video se připravuje ...

Tereza Pergnerová poprvé o synovi: Samuel (22) maká v Rakousku! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
122 fotografií