Blondýnka známá především z muzkálů Vlasy či Ať žijí duchové! na instagramu oznámila radostnou zprávu - je těhotná!

„Fakt jsem chtěla letos rýsovat do plavek, ale nějak to pořád nebylo vidět,“ smála se. „Teď už víme proč. Malinká dušička si nás vybrala…a my se na ni s láskou moc těšíme,“ oznámila svůj požehnaný stav choť Romana Vojtka.

Vše doplňovala fotografie, na níž je zachycená jejich rodina - táta Roman, Petra se synem Nathanielem a s ultrazvukem, který dokazuje, že nosí pod srdcem další život.

„Náťa bude velkej brácha. Já dvojnásobná maminka, maceška, a Roman čtyřnásobný otec…bude sranda,“ nezapomněla herečka známá též ze seriálu Polda ani na Romanovy děti z předchozího manželství. S exmanželkou Terezou, kterou opustil před narozením druhého dítěte, má dceru Editu a syna Benedikta.

Herec, kterého proslavila role Karla v seriálu Vyprávěj, si ale žádné starosti s tím, že bude čtyřnásobným otcem, očividně nepřipouští. Naopak si ze své ženy a z celého příspěvku utahuje. „Jé, to je překvápko. A proč jsi mi to neřekla?“ ptal se v komentářích z legrace Petry Vojtkové, za svobodna Vraspírové. 

 

Sám na svém instagramu už to ale také odtajnil krátkým videem, kde Petru líbá na bříško. „A teď to teprve bude sranda. Miluju Tě,“ vzkázal své ženě a dodal: „Jsem prostě kanec. Bude nás víc. Čtvrtý kus na cestě.“

Pro pořad Showtime navíc prozradili i pohlaví očekávaného miminka. Podle všeho to zatím vypadá, že se dočkají druhého chlapečka, ale opravdovou jistotu budou mít až za čtyři měsíce, kdy se má miminko narodit.

 

Video
Video se připravuje ...

Roman Vojtek s rodinou pro časopis Maminka Videohub

Fotogalerie
53 fotografií