Karin Ann, kterou na Metronome bude možné vidět 24.6. v 15:30, se nechala ostříhat dohola! Vlasy už sice pomalu, ale jistě opět dorůstají, jenže pořád je to docela zásadní změna. A mohla za to role ve filmu.

„Dostala jsem malou roli ve filmu, který se natáčel v Osvětimi. Vyrostla jsem na Slovensku, které bylo silně zasaženo holokaustem, dvakrát jsem tak Osvětim navštívila. Několikrát jsem viděla film Schindlerův seznam a jsem s tímto těžkým tématem hodně obeznámena. Když jsem roli získala, tak jsem byla nadšená, že mohu být součástí tohoto příběhu. Myslím, že je důležité, aby i mladá generace věděla, co se dělo. Přestože to moje role nevyžadovala, tak ze solidarity a respektu k obětem holokaustu a taky k ostatním členům týmu, jsem si také hlavu oholila a stejně jako ostatní vlasy darovala,“ uvedla zpěvačka, proč přišla o své kadeře.

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Karin Ann: Proč je v polsku na černé listině? David Turek

Ať už s nimi, nebo bez nich, její fanoušci chtějí stejně především slyšet její hlas. Především pak hity, které ji proslavily, ať už píseň for a moment či temná popová balada if i fall for you. S druhou jmenovanou hodně bodovala v zahraničí, protože skladba získala ocenění Los Angeles Film Awards. Videoklip zase zvítězil v kategorii BEST MUSIC VIDEO, a to v konkurenci klipů z celého světa.

„Skladba je o životních obdobích, kdy někoho poznáte a začnete k němu něco cítit. Je o počátečních fázích, kdy o nových partnerech ještě příliš nevíte, ale partnera si romantizujete a představujete si, co vše byste spolu mohli zažít a jak by vypadal váš vztah.“ To také reflektuje náladu písničky – představuje strachy přicházející ruku v ruce s téměř každou novou láskou. „Například kvůli tomu, že jste v minulosti zažili zklamání, tak se leknete každého negativního signálu a bojíte se pak znovu zamilovat, protože už tím vším nechcete procházet znovu,“ doplňuje Karin. Tuto skladbu Karin Ann napsala společně s držitelem cen Grammy, švédským producentem a skladatelem Martinem Terefe, aktuálně působícím v Londýně.

Video
Video se připravuje ...

Klip s příchutí krve a panenek Barbie. Česko Slovenská zpěvačka se v něm vyznává z citů k jiné dívce 

Kdo je Karin Ann?

Karin Ann měla možnost vystoupit jako předskokanka Imagine Dragons a My Chemical Romance. Zahrála si též na vyprodaných koncertech britského zpěváka YUNGBLUD nebo americké hvězdy LP. Dostala se do užšího výběru na objev roku na Cenách Anděl.

Debutovala přitom teprve v roce 2020, ale rychle vylétla vzhůru a postupně se stává pěveckou ikonou Generace Z. Práce jí otevřela dveře do Londýna i Los Angeles, kde tak tráví čím dál více času. Věnuje se též herectví.

Samostatný koncert představí v sobotu 24.6. na Metronomu. Její show odstartuje v 15:30.

Video
Video se připravuje ...

Karin Ann má nové EP. Je o vedlejších účincích toho, že jsme lidmi. Youtube.cz

Fotogalerie
110 fotografií