Radka, co kdysi učarovala i Mirku Etzlerovi (58), si už zahrála v klipu amerického zpěváka Kanyeho Westa (46), a tak pro ni spolupráce s americkým štábem nebyla žádná novinka.

„Byla jsem strašně nervózní z našeho prvního setkání, zda se jí budu líbit, zda jsem ta, kterou hledá. A i já jsem byla moc zvědavá, jestli ona je ve skutečnosti tak kouzelná, jak působí,“ svěřila Blesku Radka, která se na svůj hudební idol těšila. V klipu k singlu One Like You (Někdo jako ty) z připravovaného alba LP je poměrně hodně kontaktních scén.

Jedna z nich je dokonce líbací, proto bylo důležité, aby mezi oběma zpěvačkami vznikla určitá chemie.

Režisér měl zpočátku jisté pochybnosti ohledně výšky Pavlovčinové, která je asi o 15 cm vyšší než LP. Po krátké konverzaci ale mezi zpěvačkami vzniklo přátelské pouto a bylo rozhodnuto!

Videoklip, v němž Radka představuje kabaretní tanečnici, má právě dnes světovou premiéru. Klipy této americké zpěvačky mívají na YouTube stamiliony zhlédnutí, největší hit Lost On You (Live verze) dokonce 1,2 miliardy!

Písně z repertoáru LP znáte i z Tvoje tvář má známý hlas – Eva Burešová (29) třeba zpívala Lost On You a Debbi (30) zase Girls Go Wild.

Pavlovčinová dostala pozvání na drink

Radka se toho nebála a při konkurzu sama oslovila LP, když si zpěvačka kontrolovala kostýmy. „Řekla jsem si, že půjdu za ní a prohodím s ní aspoň pár slov, když mám svého idola tak nablízku,“ přiznala svou troufalost. „Byla neuvěřitelně přátelská. Mluvily jsme o Praze, o jejích cestách a koncertech, o lidech a mezilidských vztazích. Bylo to úžasné a mně připadalo, že ji znám celý život,“ prozradila Radka o LP.

„Dokonce nás po natáčení všechny pozvala na drink,“ dodala Pavlovčinová, která je i nyní s LP stále v kontaktu přes sociální sítě, kde si vyměňují hlasové i psané zprávy.

 

Video
Video se připravuje ...

Exmilenka Etzlera Radka Pavlovčinová: Ve 14 letech odešla z domu a kérka v obličeji! Markéta Reinischová

Fotogalerie
49 fotografií