Dominika si užívá být středem pozornosti - a opět se jí to podařilo. Při příležitosti kosmetické párty v centru Prahy se svěřila do rukou slovenského stylisty Andreje Kusalíka a vynesla značkové legíny, které končí těsnými botami, tzv. leginoboty.

„Jsem tři měsíce po porodu a ještě nejsem úplně ve formě, tak jsme zvolili legíny a oversize sako, to zakryje nedostatky,“ usmívala se tenistka, jež do metropole přijela pracovně bez dětí, ty zůstaly na Slovensku s manželem.

Celý outfit byl v černé barvě, a tak to oživila spoustou šperků. U Cibulkové vítězí ikonické náramky od značky Cartier. Ať už náramek ve tvaru hřebíku obtočeného okolo ruky, nebo řada Love (těsně přiléhající oválný náramek složený ze dvou pevných oblouků, který se nosí na zápěstí a sundává pomocí specifického šroubováku).

Video
Video se připravuje ...

Tenistka Cibulková tři měsíce po porodu: V legínách jako Kardashianová a miliony na rukách! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

„Za syna Jakuba jsem dostala dva nádherné náramky, další jsem si koupila za vítězství v Madridu, druhý za Melbourne a třetí v roce 2016 jen tak. Ke každému šperku mám emoční vztah a velmi to pro mě znamená. Není to jen kus zlata nebo diamantů, ale každý má svůj příběh,“ usmívá se Dominika. Náramky se pohybují v milionových částkách, stejně jako zlaté hodinky na druhé ruce.

„Ty jsem dostala za Ninušku a teď je pořád nosím,“ dodala tenisová hvězda, která už čtyři roky nedržela raketu v ruce. „Vůbec mě to neláká. I když mám svou tenisovou akademii, tak tam chodím jen koučovat, ale nehraji.“

Fotogalerie
37 fotografií