Všichni, co sledují sociální sítě herečky Denisy Pfauserové, moc dobře vědí, že tahle mladá žena je pořádný živel. Je prakticky neustále v pohybu, který si neodpustila ani v těhotenství - například pravidelně běhala, jezdila na dovolené a vůbec se chovala, jako kdyby ji jiný stav nijak neomezoval, což jí jistě mnoho žen závidělo. Termín porodu měla stanovený až na 20. června, a tak ještě před pár dny sdílela na sociální síti video s otázkami a odpověďmi, co nahrála krátce před odchodem z divadla.

Mluvila tam o blížícím se porodu i o seriálu ZOO, kde hraje jednu z vedlejších postav, že ještě nemá docela dodělaný pokoj pro mimino... A v té době ještě vůbec netušila, že jenom o chvíli později se bude malá Naila drát na svět! Nyní Denisa na instagramu ukázala video z její domácí bezpečnostní kamery, díky níž se podařilo zachytit i její běžný, každodenní život plný okouzlující hravosti. V záběru z bytu byly vidět chvíle, kdy hereččin partner Martin zrovna chystal večeři.

Video
Video se připravuje ...

Herečka Denisa Pfauserová ve finiši těhotenství: Jak se chystá na porod? 

Marťa vařil, já se vracela z divadla a zrovna chytla refrén,“ uvedla Denisa k roztomilému videu, v němž hned poté, co rozrazí dveře vedoucí z předsíně, začne hlasitě zpívat a tančit na písničku Neverending Story z fantasy pohádky Nekonečný příběh. Energie ji tedy neopouštěla do poslední chvilky. „Asi za čtyři hodiny poté jsem měla první kontrakci...“ doplnila vždy usměvavá brunetka. Dívenka pak přišla na svět v časných ranních hodinách následujícího dne, konkrétně v 7:02.

Fotogalerie
78 fotografií