„Naila ❤️ 16. 6. 2023 v 7:02 se narodilo nejkrásnější miminko na světě,“ napsala na sociální síť Pfauserová a sdílela společnou fotku rodiny. „Děkuju Ti. Miluju Tě,“ vzkázala partnerovi.

Vzápětí už mohla přijímat i gratulace, napsaly jí například maminky Veronika Arichteva(37), Monika Bagárová (28), Lucie Křížková (38), Nela Boudová (55), Kristýna Leichtová (37) či Kristýna Hrušínská (38).

„Nailo, ty jsi boban krásnej!😍 Moc ses rodičům povedla! Ať je ti tu blaze, ať jsi zdravá a šťastná a neboj… bude to tu krásný,“ napsala procítěně herečka Denisa Nesvačilová (31), která zatím potomka nemá.

A nechyběl ani vzkaz od novopečeného otce: „Jsi moje hrdinka. Moc děkuju za krásnou holčičku. 🙌❤️ Hlavně ať jste obě zdravé a šťastné, holky moje, to je pro mě nejdůležitější. Taťka,“ napsal do komentářů Denisin partner Martin.

Řachanda chtěla porod o den odložit

Denisa v podstatě vůbec nenastoupila mateřskou, ale do poslední chvíle „trajdala“ po společenských akcích. Sbalenou tašku do porodnice vozila sebou v autě, kdyby to na ni náhodou přišlo. 

„Termín sedí na znamení Blíženci, ale já bych chtěla Račici, tak to musím aspoň o den přenést,“ smála se kudrnatá kráska, která si přála rodit přirozenou cestou a do vody. 

Video
Video se připravuje ...

Denisa Pfauserová: Chci rodit do vody a muže mít u toho, i když ho kamarádi odrazují. videohub

„Nejbližší porodnice, která to umožňuje, je v Rakovníku, takže budu rodit tam. Představa rodit do vody je pro mě velmi příjemná, protože i když mě něco bolí, tak si vlezu do vany s teplou vodou a krásně se uvolním. Ale nikde není psáno, že tady vlezu do vody a hned z ní vylezu, takže se uvidí, až ta situace nastane,“ prozradila Blesku před porodem Denisa Pfauserová. 

Herečka, která kromě Řachandy, zazářila například v letní komedii Prázdniny v Provence či v seriálu Ohnivé kuře, má své první dítě s přítelem Martinem, s nímž se dala dohromady krátce po rozvodu s manželem Honzou. 

Fotogalerie
39 fotografií