Zatímco některé ženy v posledních dnech před příchodem svého potomka na svět už jen odpočívají a žehlí připravené oblečky pro miminko, Denisa Pfauserová nezahálí. Dělá veškeré aktivity, jako by ani těhotenské břicho neměla.

Zašly jsme si s ma cherie zaběhat, tentokrát už radši s rebozo šátkem, kterým jsem bříško stáhla. Spíš teda kvůli mojí psychice, protože musím zaťukat, ale takhle před porodem mi bříško pořád není nijak zvlášť na obtíž, záda nebolí. Možná, že je to právě díky pravidelnému pohybu po celou dobu těhotenství,“ svěřila se herečka.

Do porodu holčičky jí zbývá skutečně už jen pár dní a Denisa chce ještě na poslední chvíli upravit svůj zevnějšek. „Tohle je taky dost potřeba, myslím. Dojít si před porodem na mani, pedi, kosmetiku, atd. Gelový nehty jsme sundaly a daly jen gel lak. Přeci jen teď budu mít jiné starosti než doplňování gelovek,“ přiznala Denisa.

Nehty si tak nechala výrazně zkrátit a vybrala na ně přírodní barvu laku. Denisa je zkrátka připravená a dcerka, kterou nazývá Bubli, může přijít na svět.

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Řachanda Phauserová má termín 20. června: Vybrala si netradiční porod! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
55 fotografií