Před rokem a půl skončilo její půlroční manželství s Janem Hrdinou. Netrvalo dlouho a Denisa se zamilovala do marketéra Martina a brzy přišla do jiného stavu. 

„Někdy mám pocit, že tím štěstím, co je ve mně nakumulované, musím snad prasknout. Že už se všechno do mě nevejde a začne mi ze všech dutin stříkat ven. Přitom vím, že to není samozřejmost a že je to hlavně o nastavení mysli. To se mi to mluví, když mám skvělýho partnera, vytoužené miminko na cestě, kde bydlet, co jíst a kam chodit do práce, co? No a víte co? Ono to ten pocit štěstí nemusí vytvořit úplně automaticky…,“ svěřila se nastávající maminka na sociální síti. 

Video
Video se připravuje ...

Zamilovaná Řachanda! Denisa Pfauserová se pochlubila, na co balí chlapy. Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Ale ne vždy bylo v jejím životě vše zalité sluncem. „Je to tak deset let zpátky, co se to tak mohlo jevit podobně. Mladá hezká holka, podporující rodiče, vlastní byt i auto, herecké práce jen přibývalo, milující partner po boku taky byl… a já se přesto skoro každý den přemáhala vylézt z postele, protože jsem věděla, že když tam zůstanu, nic se nestane. Byla jsem nešťastná, smutná, v depkách (schválně říkám depky, protože diagnóza deprese to samozřejmě nebyla), s pocitem, že jsem k ničemu, že nikoho nezajímám, že je zbytečné se o cokoli snažit,“ svěřila se herečka. 

Naštěstí brzy přišla na to, že vše je v její mysli a na svět se musí dívat pozitivněji.

 

Fotogalerie
32 fotografií