Lístky pro ni vyhrál manžel, který chtěl, aby aspoň na chvíli odběhla od strastí, jež jim osud přichystal. „Manžel mi chtěl udělat radost. On jediný pozná, jak strašně se vnitřně trápím. Navenek se ale snažím být v pohodě. Když budu uplakaná, nikomu to nepomůže…” začala sympatická tmavovláska vyprávět Blesku svůj příběh.

Lék na smutek

Před devíti lety se jim narodila dvojčátka a jedna z holčiček bohužel byla postižená. „Měla jen levou plíci a od narození snad všechny nemoci světa. V roce života prodělala rakovinu. Navíc má pořád vývod z krku, kdybyste ji viděli, tak byste jí tipovali tak tři roky, ale už je jí devět,” svěřila se máma.

Návštěva ateliérů tak pro ni nebyla jen běžné vytržení z reality. „Strašně mě to nabilo!” radovala se.

Sranda i bez herců

Spolu s dalšími výherci v pražských Kbelích měla možnost nahlédnout do zákulisí oblíbeného retro seriálu. Nahlédli do oddělení módy, kanceláře majitelů i pokojů a ložnic hlavních postav seriálu. „Strašně se mi to líbilo! Kdybych mohla, chodím tam každý den. Škoda jen, že se zrovna nenatáčelo a nepotkali jsme herce... Byla obrovská sranda, hodně jsme se všichni nasmáli,“ popsala atmosféru seriálové exkurze paní Marcela, kterou doprovodila jedna z dcer.

Z pražského Proseka to neměly daleko. Seriál Zlatá labuť můžete sledovat každý čtvrtek od 20:20 na TV Nova.

Video
Video se připravuje ...

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy - 3. díl TV Nova

Fotogalerie
56 fotografií