V 70. letech kontrolovali vrátní v televizi soudružkám podprsenky, teď by se měl hereček ve Zlaté labuti režisér před natáčením pro změnu ptát: Text umíte a kalhotky máte?

Herečky totiž kvůli dobovým kostýmům musejí nosit speciální sexy spodní prádlo. Málokdy na sobě mohou mít kvůli tehdejším módním pravidlům kalhoty, navíc nemají kam schovat mikrofon. A tak k dobru přicházejí bombarďáky jako po prababičce.

„Kupují se ve zvukařských potřebách. Slouží k tomu, aby mohly být herečky rychleji takzvaně naportované (opatřené mikrofonem - pozn. red.). Každá má samozřejmě svoje,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze zákulisí.

Muži jsou pochopitelně ušetřeni a svoje trenky či slipy si nechat mohou. „Teoreticky by je muž mít mohl, kdyby měl třeba kilt, ale když má kalhoty, portovací zařízení se do nich snadno schová,“ vysvětlil člověk ze štábu.

Soutěž krásek

Kamarádky Simona Lewandowská, Beáta Kaňoková a Marta Dancingerová ze svých apartních bombarďáků mají legraci, a tak se neváhaly pochlubit na sociálních sítích pikantním snímkem z dámské šatny.

„A cenu Zlaté labutě o nejhezčí spoďáry získávají ty zvukařské,“ vtipkovaly svorně, když pózovaly v tělových nohavičkách. U tohohle střihu si pánové na své moc nepřijdou, ale i tak ten pohled stojí za to. Další díl Zlaté labutě sledujte ve čtvrtek večer na TV Nova od 20:20…

Co se bude dít?

Vyšetřování znásilnění Marty (Kamila Trnková) je na mrtvém bodě. O ztraceného chlapce se stále nikdo nepřihlásil, takže je v prozatímní péči Maurerových.

A teď si navíc přišlo gestapo i pro Martina Kantora (Kryštof Bartoš), ale nikdo neví proč. Petr (Adam Vacula) na Irenu (Kristýna Ryška) tlačí, aby využila svých kontaktů. On se přece pro rodinu obětoval, na svatbu s Markétou (Bára Bočková) přistoupil, takže má pocit, že teď je řada na Ireně. Navíc je podle něj jediná, kdo dokáže vztahy s Němci uklidnit. Neví totiž, v jak nepříjemné situaci se ona sama nachází. Možná by i ráda pomohla, kdyby jí to nebylo tolik proti srsti.

Gruber (Jaroslav Plesl) vysílá jasné signály, že ho zajímá více jako žena než jako obchodní partnerka. Emancipovanou Irenu celá situace dokonce dovede až k slzám, což Petra upřímně překvapí.

Video
Video se připravuje ...

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy - 3. díl TV Nova

Fotogalerie
66 fotografií