Čeští diváci mohou Halčákovou znát například z Útěku do Budína, Kriminálky Staré Město nebo rodinné historické komedie Jak jsme hráli čáru. S Heribanem se dala dohromady v roce 2003 a o dva roky později přišla svatba. Už v roce 2007 ovšem následoval rozvod. Navzdory rozchodu ale bývalí manželé stále udržovali přátelské vztahy. 

Když minulou středu, 24. května, Dano náhle zemřel, mnozí čekali, že Slávka nějakým způsobem uctí Danovu památku a veřejně promluví. To se ale nestalo a herečka zarytě mlčela... 

Za vyjádření slízla kritiku

Teď udělala výjimku a významné ticho prolomila. Podle některých fanoušků ale ne zrovna šťastným způsobem! Herečka, moderátorka a milovnice ezoteriky totiž spojila uctění Heribanovy památky s propagací vlastního projektu. 

Halčáková se na svůj instagram obrátila po skončení svého semináře Esence divoké ženy. V příspěvku vychválila akci do nebes a děkovala všem, kteří se jí účastnili... a mimoděk vzpomněla i na právě zesnulého Dana Heribana. 

„Děkuji i mým blízkým, kteří už jsou na druhém břehu, kurz Esence divoké ženy byl oslavou i vašeho života a té stopy, která mi po vás zůstala, máte v mém srdci místo. A díky vám jsem tou Slávkou, kterou jsem dnes,“ napsala neurčitě. 

Podle některých byl příspěvek trochu nevkusný. Halčákové právě zemřel bývalý manžel, se kterým byli stále kamarádi, a ona má oči jen pro svůj vlastní projekt? Herečka se proto vzápětí rozhodla věnovat Heribanovi i samostatné vyjádření, aby kritiky umlčela. 

„Leť... Děkuji ti, že jsme kousek cesty prošli spolu... I díky tobě jsem tou Slávkou, kterou jsem teď... Ještě nenacházím slov... Vyprovázím tě s láskou... Leť,“ vzkázala znovu zesnulému exmanželovi, a zlým jazykům dala najevo, že jí jeho úmrtí není jedno.  

Video
Video se připravuje ...

Ondřej Kepka na pohřbu Soni Červené: Herectví je rizikové povolání! Hana Höschlová

Fotogalerie
82 fotografií