Děti Jitky Boho jsou zvyklé spát s maminkou v posteli, i když mají své pokojíčky. U   Tadeáše je to pochopitelné, nedávno oslavil půlrok a často se musí kojit, ale dcerka Rosi chce jen cítit teplo své maminky.

Nebudu lhát…jsem za tuhle noc rozsekaná (teda minimálně za posledních sto, no spíš za 2 100). Spím jen na pravém boku, protože na levé straně je namačkaná Rosi a na pravé Tedík, který má co 2 hodiny prso, má pravá ruka je za hlavou natažená (takže vlastně v pohodě, protože ji ani necítím),“ postěžovala si na sociální síti modelka, ale samozřejmě jen na oko, pro své děti by dýchala. 

Video
Video se připravuje ...

Dvojnásobná maminka Jitka Boho: Syna (2 měsíce) se přítel bál! Jak to bude se svatbou? Markéta Reinischová

Jako ráno jsou má záda opravdu super odpočatá, protože lepší poloha na spaní není…Ale teď vážně. Fyzicky se cítím po takové noci hrozně unavená, ale psychicky mě to vlastně dost nabíjí… Hlavně měl včera Tedík teplotu, je nachlazený, pokašlává, tak ho chci mít takhle u sebe pod kontrolou… a Rosi prostě chtěla cítit maminčino teplo, jak sama večer odůvodňovala, proč musí s námi spát,“ dodala Boho. 

Všechny maminky, co ji sledují, jí daly za pravdu, že je to všude stejné a děti s nimi spí v posteli. I když ráno z postele vylézají zmordované jak z bunkru, neměnily by.

Fotogalerie
67 fotografií