Herec Filip Kaňkovský pro svůj neobvyklý zjev na televizních obrazovkách ztvárňuje většinou negativní postavy či outsidery. Přesto se však zdá, že mu konečně scénář předepíše filmovou roli, v níž předvede kromě svého hereckého talentu i jiné své kvality...  Na sociální síti totiž sdílel černobílou fotografii, na které je vidět jeho do půl pasu obnažené tělo, chlupatý hrudník a namakané paže – což je ten nejodvážnější „kontent“, jaký se na jeho profilu dosud objevil.

Je totiž pravdou, že muži se na Instagramu svlékají podstatně méně nežli jejich ženské protějšky. Dělají to vlastně pouze v případě, že se chtějí pochlubit svou muskulaturou. A to je přesně případ i Kaňkovského. „Začínám dřít na film. Slibuju oběma fanynkám, že ještě zamakám,“ okomentoval herec s humorem sobě vlastním snímek, z nehož bylo jasně patrné, že už v tuto chvíli se rozhodně nemá zač stydět.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se na krásná nahá těla kandidátů na muže roku z let dřívějších. Adriana Krátká

Tato nečekaná exhibice odhalila divákům stránku Filipa Kaňkovského, kterou dosud neznali – herec hlavně prokázal, že je kvůli natáčení ochoten tvrdě pracovat na své postavě a na své fyzičce. Ocenili to jak jeho příznivci, tak i jeho kolegové z herecké branže. „Potřebuješ s něčím pomoct?“ zajímal se například Marek Němec (42), hvězda seriálů Modrý kód a 1. Mise, jemuž Kaňkovský obratem opáčil: „Zvedat všechny ty nepříjemný věci.“

Fotogalerie
36 fotografií