Patrícia Janečková, známá slovenská zpěvačka (mimochodem narozená v německém Münchbergu), co se v roce 2010 proslavila díky vítězství v talentové show Talentmania, si už od února 2022 prochází nelehkým životním obdobím. Lékaři jí začátkem minulého roku diagnostikovali rakovinu prsu, což následně vyžadovalo chirurgický zákrok, měsíc ozařování, šestnáct cyklů chemoterapie, mastektomii (odstranění prsů) a řadu dalších nepříjemných a bolestivých zákroků.

Přestože se jednalo o období plné bolesti a strachu, kdy si nemocný člověk nemůže být vůbec ničím jistý, Patrícia měla velkou oporu ve své rodině a především u přítele Vlastimila Burdy (32), divadelního herce, se kterým randí již dva roky.

Když koncem ledna měla smutné „výročí“ své choroby, zmínila jej dívka na svém instagramu ve speciální vyznání. „Děkuji svému skvělému partnerovi, bez kterého bych to asi nezvládla. Neměl to se mnou lehké, ale nevzdal se, byl mi obrovskou oporou a za to ho obdivuji a miluji,“ vzkázala mu.

Video
Video se připravuje ...

Vyděšená manželka gastrošílence Lukáše Hejlíka: V prsu si nahmatala bulku! Markéta Reinischová

A právě on ji teď udělal naprosto nejšťastnější dívkou - jelikož jí navléknul zásnubní prstýnek. „Není čas ztrácet čas. Bude svatba!“ radovala se na sociální síti a její slova zazněla ve světle jejího zdravotního stavu opravdu dojemně. 

Na instagramu se budoucí nevěsta, jejíž vážná nemoc by aktuálně měla být v remisi, pochlubila fotografií zásnubního prstenu, který opentlila hashtagy „zásnuby“, „pár“, „láska“ či „řekla jsem ano“, kdyby byl někdo na pochybách, jak ona žádost vlastně dopadla. A my se přidáváme ke gratulacím!

Fotogalerie
47 fotografií