Zpěvák a skladatel Kuba Ryba měl v lásce štěstí. Svou nastávající poznal již poměrně brzy. „S manželkou jsem začal chodit, když jí bylo šestnáct. Byla to nejlepší kamarádka mojí o deset let mladší sestry,“ prozradil Kuba Ryba. Po pár letech si chtěl svoji přítelkyni vzít, nejprve se o tom ale chtěl poradit s člověkem, který mu už v životě mnohokrát dobře poradil.

„Jeli jsme na Bali k šamanovi. Přijeli jsme tam a říkali, že se budeme asi brát, a on mi řekl, že ještě ne. Že až za rok. Několikrát mi dobře poradil, tak jsme mu dali za pravdu. Nevím, jestli to bylo dobře, nebo špatně. Nevím, co by se stalo, kdyby to bylo o rok dřív,“ přiznal. Na jeho doporučení nicméně dal a všechno vyšlo na jedničku. 

Šaman z něj vymlátil duši

Ryba přiznal, že „předzásnubní“ pobyt na Bali byl skutečně zážitek. „Ten šaman je šílenej, dělá tam lektvary. Je hustej. Mluví v různých řečech a má tam pověšených asi patnáct holí a těmi holemi vyhání duchy. Z těla. Ten mi dal. Tou největší holí jsem dostal přes záda. Ale něco ze mě vytřískal, začalo se mi pak dařit. To bylo ezo sado-maso. Dostal jsem strašnej čoud,“ vzpomíná na to, jak z něj šaman málem vymlátil duši.

»Zhulené spermie«

S manželkou si přáli miminko, to ale stále nepřicházelo. „Dlouho jsme se snažili. Nedávali jsme si majzla, ale dlouho to nešlo. Přemýšlel jsem, jestli nestřílím naslepo. Pak jsem přestal na týden hulit a hned hele… Stačil tejden. Už jsem s tím pak nezačínal. Měl jsem prostě asi jenom trošku zhulený spermie. Asi jim bylo dobře, ale nikam se nehnaly,“ smál se Ryba.

Spory o jméně

Povedlo se, narodil se mu syn, kterému dal opravdu netradiční jméno – Lemmy. „Dlouho jsme se s manželkou bavili o jménu. Žena chtěla holku, Andělku, ale kluk Anděl? A tak navrhla Lenny, ale máme tady už zpěvačku Lenny, tak to ve mně evokuje spíš holčičí jméno. Tak jsem navrhl Lemmy. Původně jsem teda chtěl Zeuse Rybu. Aby mohl opravovat učitelku, až mu řekne Zeusi, on ji opraví Die,“ vysvětlil důvod synova netradičního jména Kuba Ryba. 

Video
Video se připravuje ...

Kuba Ryba v 7 pádech Honzy Dědka přiznal, proč dlouho nemohli s manželkou počít: Měl zhulené spermie! TV Prima

Fotogalerie
27 fotografií