Z půvabné České Miss pro rok 2015 je už pár dní maminka. I když je prvorodičkou a v minulosti si prošla jednou z poruch příjmu potravy, konkrétně anorexií, těhotenství měla jako z čítanky – naprosto bezproblémové. Dcerku pak Nikol Švantnerová rodila dlouhých 17 hodin, což zní skutečně děsivě, ale s tím, že ona nejhorší etapa prý proběhla rychle a bez jakýchkoliv komplikací. „Jsem strašně ráda, že jsme byly obě v pořádku a mohly jsme po dvou dnech domů. Sice o nás bylo krásně postaráno, ale doma je doma,“ libuje si teď modelka na sociální síti.

Kromě toho zmínila, že právě příjemné prostředí a péče nemocničního personálu měla velký vliv na tom, že vše tak dobře zvládla. „Porod sám o sobě je samozřejmě náročný, ale starostlivost sestřiček, doktora a hlavně porodní asistentky hodně pomůže,“ zmínila v takzvaných instastories. Navíc měla k dispozici byť erární, ale zato pohodlnou noční košili a pro novorozené dítko různé oblečky a bodýčka. A od začátku až po odchod ze špitálu tam s nimi mohl být i novopečený tatínek, Nikolin partner Ondřej Antoš.

Video
Video se připravuje ...

Nikol Švantnerová na Plese jako Brno: Jak se poprala s rostoucím bříškem? Markéta Reinischová

Ten se pak nejvíce těšil na to, až si své dvě holky odveze domů – a dočkal se skutečně velice brzy. V dětském pokojíčku plném růžových balonků na maminku s dcerkou čekaly různé dárečky, kromě dupaček pro miminko i třeba cestovní postýlka, aby mohla Nikol s Miou jet co nejdříve na návštěvu k babičkám. Nikol se dočkala jak gratulací, tak i dotazů na to, jak zvládá tuto velkou změnu její fenečka, která byla dosud „jedináčkem“. Podle všeho se ale Lilly role „velké ségry“ chopila se ctí. „Pořád na nás dohlíží,“ prozradila Nikol.

Fotogalerie
101 fotografií