Švantnerová už se své holčičky nemůže dočkat. Na rozdíl od některých jiných žen, které své těhotenství protrpěly, si ale ona to svoje docela užila. „Jsem vděčná za to, jaké jsem měla těhotenství, že mi dovolilo fungovat, a vlastně jsem si ho užívala,“ svěřila se na instagramu s tím, že to všechno neskutečně uteklo. 

Ze začátku prý i ona zažila několik měsíců, kdy jí bylo špatně, ale spíš si prý prostě musela zvyknout na to, že tělo funguje jinak. „Naučila jsem se poslouchat své tělo a jeho potřeby, i když při mé aktivní povaze mi to někdy dělalo problém a stále trochu dělá,“ pokračovala modelka. 

Prozradila, že sportovat přestala už na začátku těhotenství. „Hodně jsem se zadýchávala a bylo zbytečné něco lámat před koleno. Více jsem třeba chodila na procházky, protože úplně bez pohybu jsem být nedokázala,“ svěřila se. 

S jídlem se nijak neomezovala a jedla všechno, na co měla chuť. „Chutě jsem měla zvláštní i mimo těhotenství, takže má chvilková závislost na zelí nebo utopencích nikoho nepřekvapila,“ zavzpomínala držitelka titulu Česká Miss 2015. 

Švantnerová moc dobře ví, že každé těhotenství je úplně jiné, a snažila se proto všechno brát s nadhledem a hlavně se s nikým nesrovnávat. Všeználkovských poznámek o tom, jaké má břicho nebo co dělá a nedělá dobře, si vyslechla požehnaně. Některé rady ostatních maminek jí ale přišly vhod. 

„V těhotenství jsem zatím přibrala 12 kg a poslední dny a týdny už jsou náročné, ale i to k tomu patří, nicméně nikdy jsem svoji postavu neměla raději a ten pupík mi na jednu stranu bude chybět (ne teda, když si oblíkám ponožky). Nejvíce se těším na to, až tu bude malá s námi,“ uzavřela modelka, která se chystá rodit v malé porodnici ve Šternberku.

Video
Video se připravuje ...

Nikol Švantnerová na Plese jako Brno: Jak se poprala s rostoucím bříškem? Markéta Reinischová

Fotogalerie
85 fotografií