Kromě spousty krásných cen v každé jednotlivé výzvě mohli účastníci soutěže Blesk advent challenge vyhrát i mobilní telefon iPhone14 v celkovém slosování ze všech, kteří se zapojili. A štěstí stálo při zdravotní sestřičce Pétě Janečkové!

„Moc děkuji. Je to krásná cena. Daruji ho právě svému manželovi, který se celý týden výzev účastnil a dvakrát zapojil i moji maličkost. Moc si přál telefon vyhrát kvůli super foťáku, protože je naším rodinným fotografem,“ svěřila se nám maminka dvou malých dětí po výhře. 

„Zprávu o výhře jsem četla několikrát, jelikož jsem tomu nemohla uvěřit, a stejně tak manžel, který byl natolik nadšený, že z toho nemohl usnout,“ prozradila.

Nutno podotknout, že si Péťa výhru vysloužila opravdu krásným způsobem. Aby splnila dobroúkol Ládi Hrušky – tedy obdarovala cizího člověka – rozhodla se dát dárek z těch vůbec nejkrásnějších a vyrazila do nemocnice darovat vlastní krev. 

„Jakou větší radost někomu věnovat než tak, že mu dáte kus sebe a pomůžete mu zachránit život,“ napsala k vítěznému příspěvku na svém instagramu. A my můžeme jenom souhlasit. 

Video
Video se připravuje ...

Blesk advent challenge: Den 13.! Láďa Hruška: Ukaž jak jsi CRAZY! 

Fotogalerie
98 fotografií