„Má dnešní výzva zní: Namaluj si na obličej kočičku a jdi do obchodu koupit konzervu. U toho se vyfoť, nebo natoč, přidej to na instagramu označ můj profil @domialagia a profil @blesk.cz. Pak už stačí jen přidat hashtag #bleskchallenge a počkat, jestli vyhraješ,“ vyzývá Dominique, která sama ukazuje, jak výzvu plnila a vystoupila ze své komfortní zóny.

Může existovat důvod, že se z nějakého důvodu do této výzvy nemůžete zapojit. Například kvůli přísnému učiteli, či šéfovi ve firmě. „Pokud se chceš zapojit, ale z jakéhokoliv důvodu nemůžeš, tak je tady ještě takzvaný dobroúkol. Slož někomu kompliment, nebo sděl, jak moc pro tebe znamená,“ dává druhou šanci na zapojení do Blesk advent challenge Alagia.

Video
Video se připravuje ...

Blesk advent challenge: Den 10.! Dominique Alagia: Dnes buď kočka nebo kocour! 

Pokud splníte jak výzvu, tak i dobroúkol, vaše šance na výhru se zdvojnásobí. Soutěžní hra Blesku probíhá každý všední den až do 20. prosince a ze všech zúčastněných bude vylosován výherce Iphonu 14. „Čím víckrát se zapojíš, tím větší šanci máš na výhru,“ dodává influencerka. Kdo bude zítřejším vyzyvatelem, zjistíš už zítra na Blesk.cz.

Kompletní pravidla Blesk advent challenge najdete zde.
Fotogalerie
96 fotografií