„Má dnešní výzva zní: Zocel svoje tělo! Proto než nastoupíš do jakéhokoliv dopravního prostředku, udělej deset kliků, nebo alespoň dřepů. U toho se vyfoť, nebo natoč, přidej to na Instagram, označ můj profil @jirkaprochazka a profil @blesk.cz. Pak už stačí jen přidat hashtag #bleskchallenge a počkat, jestli vyhraješ,“ vyzývá bojovník, který výzvu pro Blesk advent challenge natočil ještě před svým odletem do Ameriky. Bohužel osud tomu chtěl jinak a nyní plnění výzev bude sledovat z nemocnice, kde se podrobil operaci ramene.

Ve videu na Blesk.cz vám Jiří ukazuje, jak sám výzvu plnil a vystoupil ze své komfortní zóny. „Ty nejzajímavější budu sdílet na svém Instagramu,“ slibuje samuraj.

Může ale nastat situace, že se z nějakého důvodu do této výzvy nemůžete zapojit. „Pak je tady ještě dobroúkol. Obdaruj někoho cizího na ulici drobným dárkem. Uvidíš, že bude mít radost nejen on, ale i ty sám,“ dává druhou šanci na zapojení do Blesk advent challenge Jiří.

Video
Video se připravuje ...

Bleskchallenge 7 Jiří BJP Procházka : Klikuj, nebo nejezdi! David Turek, Elmer Carvalho

Pokud splníte jak výzvu, tak dobroúkol, vaše šance na výhru se zdvojnásobí. Soutěžní hra Blesku probíhá každý všední den až do 20. prosince a ze všech zúčastněných bude vylosován výherce Iphonu 14. Každý všední den máš díky tomu hned dvě šance na výhru a zvyšuješ možnost vyhrát hlavní cenu, kterou pak dostaneš do Vánoc. Kdo bude zítřejším vyzyvatelem, to zjistíš na Blesk.cz.

 

Výherce 7. výzvy najdete ZDE! 

Kompletní pravidla Blesk advent challenge najdete zde!  

 

Fotogalerie
61 fotografií