„Hned na začátku bych vás chtěl ujistit, že tentokrát nejde o náš další prank.  Každopádně tentokrát naše účinkování s Lukášem Rejmonem (36) v reality show LIKE HAF úterní epizodou definitivně končí. Když jsem do této show nastupoval, tak jsem vůbec netušil, jak si to tam zamiluju a kolik neuvěřitelného dobrodružství zažiju,“ potvrdil Bendig Blesku. „Kde jinde bych v jeden měsíc zažil například taneční, závody na motorkách či s pejsky, mega Halloween party, desítky pranků a poznal spoustu nových přátel,“ pochvaluje si. 

Za všechny zážitky je prý neskutečně vděčný. Vzpomínky mu totiž už nikdo nevezme. „Náš odchod jsme vymysleli s Lukášem schválně trošku dramatický a vyšel nám podle plánu na jedničku,“ svěřil se známý vtipálek. 

Zároveň přiznal, že i když s Lukášem vyhrávali každý týden v celkovém bodování, vždycky věděl, že soutěž vyhrát nechce. „Tolik peněz naštěstí nepotřebuju a jsou tam jiní, kterým udělá výhra radost a potřebují je,“ myslí si.

Po náročném roce plném koncertů si Honza relax ve vile obzvlášť užil. Účast v reality show mu prý přišla tak trochu jako dovolená. Ta teď sice skončila, nicméně získané hlasy, které mu fanoušci posílali, nezůstanou bez odezvy. „Rozhodl jsem se věnovat ze svého 100 tisíc korun vybranému psímu útulku. A výběr nechám na vás. V komentářích házejte tipy, kam bych měl peníze věnovat. Já vyberu to nejlepší zařízení a třeba právě s vámi, pokud to bude váš tip, tam pojedu peníze věnovat,“ odhalil krásné gesto. 

Video
Video se připravuje ...

LIKE HAF: Takhle jste Honzu Bendiga ještě neviděli! FTV Prima

Fotogalerie
51 fotografií