Zpěvačka se nikdy netajila, že občas podstoupí nějaký omlazovací zákrok v obličeji, ale po čase zjistila, že jí zřejmě látka metacrill nedělá dobře. 

Odmítám být součástí „promo akce“ paní doktorky, jejích služeb jsem v minulosti na její doporučení a přesvědčení o bezpečnosti a nezávadnosti látek, které mi aplikovala, využívala. Poté, co se látka, kterou mi aplikovala /metacrill/ (jako mnoha dalším) ukázala jako pro mě nevhodná a způsobila mi značné komplikace, jsem se rozhodla služeb nevyužívat! Rozhodně jsem však neměla nikdy a nikde potřebu tyto věci řešit a medializovat,“ napsala v dlouhém prohlášení Petra Janů, které se dotklo, že lékařka porušila lékařské tajemství! 

Video
Video se připravuje ...

Petra Janů se chystá na velké oslavy: Jak prožívá trému? Lucija Veselá

Nakolik mi kdysi před mnoha lety látka metacrill reagovala na změnu barvy na vlasy a způsobila mi děsivou alergickou reakci, kdy jsem musela vyhledat odborníky, nechci odhadovat. Z dostupných informací, i podle řady odborníků ale může tato látka-bioplastická látka-aplikovaná do obličejové části, což jsem se dozvěděla později od jiných odborníků – reagovat s něčím… i několik let po aplikaci! V současné době jsem již v pořádku, jsem pod stálým dohledem a v péči špičkového odborníka, který nemá v žádném případě jakoukoli potřebu dělat si na mém jméně promo a na rozdíl od paní Němečkové nemá potřebu veřejně prezentovat detaily zákroků,“ tvrdí Petra. 

Zpěvačka dementovala i zprávy o tom, že je vážně nemocná.

Že by z běžné virózy, kterou prodělávají v současné době tisíce lidí, vznikla ´vážná nemoc´? S ohledem na svůj sedmdesátiletý věk se cítím skvěle. Podstupuji pravidelně preventivní prohlídky a můj stav je úměrný mému věku. Netrpím žádnou vážnou či jinou chorobou a rozhodně se nechystám „začít končit“ a hlásím hrdě do světa slovy jedné z mých písní: JEDEME DÁL!“

Fotogalerie
31 fotografií