S blížícími se Vánocemi pro vás máme skvělou soutěž, která vás bude bavit! Každý všední den najdete na Blesk.cz speciální výzvu od známého influencera, kterou pak během daného dne můžete splnit. Následně se vyfotíte nebo natočíte - a výsledek umístíte na sociální síť instagram s patřičným hashtagem. Okamžitě tak budete zařazeni do slosování o hodnotné ceny, které budou každý den jiné. Na konci celé soutěže bude vyhlášena hlavní cena.

Pokud z jakéhokoliv důvodu nemůžete výzvu splnit (anebo se na to z jakéhokoliv důvodu necítíte), máme pro vás připravenou alternativu - takzvaný „dobroúkol“. A na jeho splnění máte celý den. I za to budete zařazeni do slosování o ceny, a navíc budete moct mít radost z dobrého skutku. A pokud vaše splnění úkolu zaujme samotného vyzyvatele, tedy jednoho z našich vybraných influencerů, přesdílí váš příspěvek na svém účtu na instagramu!

Video
Video se připravuje ...

Blesk Challenge David Turek, Elmer Carvalho

Nemusíte se ničeho bát, úkoly budou vždy takové, aby nikdy neurazily třetí osobu. A to, jak moc se sami do úkolu opřete vy, je už jen a jen na vás. A jak tomu už tak bývá - fantazii se rozhodně meze nekladou. Tak si pojďme společně a také kreativně užít letošní advent!

Fotogalerie
113 fotografií